Pozvánka na benefiční večer Tanec na přidanou

17.11.2018 00:22

Drazí přátelé, kamarádi, příznivci Proty boty,

rádi bychom vás pozvali na benefiční večer skupiny Proty boty TANEC NA PŘIDANOU.
 
 
Integrovaná taneční skupina Proty boty, z. s. Vás zve na benefiční večer
 
b42.jpg
Pozvánka na benefiční večer skupiny Proty boty
 
 
30. 11. 2018, 18.30h, Divadlo Barka Brno
 
přijměte, prosím, pozvání na benefiční večer integrované taneční skupiny Proty boty s názvem Tanec na přidanou, který každoročně pořádáme. Rádi bychom Vám tímto chtěli poděkovat za Vaši přízeň, podporu a pomoc, ať už byla ve formě konkrétní či abstraktní, nebo "jen" v podobě podpory divácké. Vše má pro nás obrovskou hodnotu.
 
Na programu je dětské představení Co se děje v moři TJ Sokol Babice nad Svitavou, jehož vedoucí je členka a lektorka skupiny Proty boty Jitka Mozorová. Dále pak dvě představení projektu Svoboda vs. hranice, která budou mít tento večer derniéru. Jde o představení Funny games v režii Kateřiny Hanzlíkové a představení Hranice svobody, svoboda hranice od režisérky Terezy Lepold Vejsadové. 
 
Večer bude zakončený rautem, který se bude skládat z výtečných pochutin, jež pro Vás připravují samotní členové skupiny Proty boty. 
 
Vstupné na tento večer je 120 Kč, studenti a senioři zaplatí 80 Kč. Děti mají vstup zdarma. Pokud ale máte opravdu hluboko do kapsy a tato skutečnost by byla jedinou překážkou v tom, abyste se večeru s námi mohli zúčastnit, nebojte, k této skutečnosti přihlédneme a budeme rádi, když nám darujete, co je pro Vás v danou chvíli možné. A naopak, pokud budete cítit, že nás chcete obdarovat nad rámec určeného vstupného, bude to pro nás radostí.
 
Rezervace vstupenek možná na
sms: 608 635 578
telefon: 541 213 206
 
Výtěžek z celé akce bude použit na činnost a fungování naší integrované taneční skupiny Proty boty. (Jakým způsobem s penězi hospodaříme je možno vidět na našem trasparentním účtu na webových stránkách: www.protyboty.cz)  
 
Budeme rádi, když oslovíte i další své přátele a přijdete se s námi potěšit a přijmout naše poděkování.
 
Za Proty boty děkujeme a těšíme se na setkání s Vámi :)
 

plakát Na přidanou A3(tisk).jpg
 
 
 
Benefiční večer se koná za podpory Divadla Barka, Ministerstva kultury ČR, města Brna, Jihomoravského kraje a MČ Brno-Královo Pole. 
Za jejich vřelou podporu velmi děkujeme!

 

Zpět

Kontakt

Kudy k nám?

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode