Pozvánka na benefiční večer skupiny Proty boty

21.11.2017 01:34

Tanec na přidanou - benefiční večer integrované taneční skupiny Proty boty

Drazí přátelé a naši příznivci,

rádi bychom Vám poděkovali za Vaši přízeň, podporu a pomoc, ať už byla ve formě konkrétní či abstraktní, nebo "jen" v podobě podpory divácké. Ono to možná bude znít jako klišé, ale budiž...bez vás, diváků, by byla naše práce, často dost upocená a opravdu vydřená, k ničemu. Proto i Vám chceme projevit úctu, a jelikož nic jiného než sebe a tanec neumíme nabídnout, přijměte, prosím, pozvání na náš benefiční večer, který se uskuteční 24. 11. od 19.30h. v Divadle Barka.

Pokud za námi zavítáte, můžete vidět naše nejnovější celovečerní představení Bez mezí a dále pak zbrusu nový duet, který pro vás připravuje Dominika Miková spolu s Kateřinou H. Hanzlíkovou. Vystoupí také naši hosté. V první řadě Cyranovy boty, dále pak doufáme ve vystoupení Divadla Aldente a tanečního souboru A proč ne. Letos bude vystoupení našich hostů i pro nás velké překvapení, tak se budeme těšit s Vámi ;)

Součástí benefičního večera bude i prodejní výstava fotografií Kateřiny Rusňákové, která pro nás nafotila skvělé fotky z představení Bez mezí.

Večer pak bude zakončený rautem, který se bude skládat z výtečných pochutin, jež pro Vás připravují členově skupiny Proty boty. Už teď Vám mohu doporučit veganské dobroty od Mily, nebo úžasný domácí pečený chleba od Jíti.

Vstupné na tento večer je 100 Kč, ale pokud máte opravdu hluboko do kapsy a tato skutečnost by byla jedinou překážkou v tom, abyste se večeru s námi nemohli zúčastnit, nebojte, k této skutečnosti přihlédneme a budeme rádi, když nám darujete, co je pro Vás v danou chvíli možné. A naopak, pokud budete cítit, že nás chcete obdarovat nad rámec určeného vstupného, bude to pro nás radostí.

Výtěžek z celé akce bude použit na činnost a fungování naší integrované taneční skupiny Proty boty. (Jakým způsobem s penězi hospodaříme je možno vidět na našem trasparentním účtu na webových stránkách: www.protyboty.cz) Tak vezměte další přátelé a přijďte se s námi potěšit a přijmout naše poděkování, jež patří Vám.

www.protyboty.cz

 

Zpět

Kontakt

Kudy k nám?

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode