Taneční integrovaný soubor Cyranovy boty Integra mění název na Proty boty

28.11.2015 18:52

Brno 25.11.2015 – Nově nazvaná taneční skupina Proty boty propojuje tanečníky se zdravotním a fyzickým znevýhodněním se zdravými tanečníky. I nadále zůstává součástí souboru Cyranovy boty, který funguje od roku 2001 ve Středisku volného času Lužánky a Divadle Barka. S novým názvem však získává vlastní právní subjektivitu jako pobočný spolek spolku Cyranovy boty. Tato netradiční taneční skupina se věnuje především tanečnímu a pohybovému divadlu. Tvoří vlastní choreografie, které respektují individualitu a specifičnost každého z tanečníků. ...

Číst celé

Zpět

„Členové našeho souboru jsou motivováni především radostí z pohybu, společných zážitků a navazování nových přátelských vztahů,“ uvádí Mila Vašíčková, předsedkyně nové organizace, a dodává: „Jsme velice rádi, že můžeme nejen našim členům, ale i divákům nabídnout nevšední zážitek a radost z pohybu.“ Skupina účinkuje kromě svého domovského Divadla Barka také na různých festivalech a promoakcích.

K oficiálnímu ohlášení nového pobočného spolku Proty boty dojde 10. 12. v 19.30 v Divadle Barka, kde bude možnost shlédnout tvorbu jak skupiny Proty boty, tak i Cyranových bot v rámci akce Večer na přidanou. Srdečně zveme.

Proty boty jsou otevřené všem zájemcům bez rozdílu zdravotních schopností. Každý, kdo má chuť se přidat, najde kontakt na webových stránkách www.protyboty.cz.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Libor Doležal, tiskový mluvčí a konzultant pro PR Komunikaci
libor.dolezal@ginepro.cz
mobil +420 731 008 960 (Mám vadu řeči, až mi budete volat, tak se nelekejte, určitě se se mnou domluvíte)
www.ginepro.cz

Kontakt

Kudy k nám?

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode