Spolupráce s drážďanskou inkluzivní skupinou multifil identity

05.05.2017 10:39

  
 
Tanečníci, lektorky a choreografky skupiny Proty boty byly v polovině března pozváni do Drážďan, kde se spolu s tamní taneční skupinou multifil identity a dále pak s pražskou inkluzivní taneční skupinou Freedom zúčastnily workshopů, které vedli lektoři a choreografové všech tří skupin. Účelem tohoto setkání bylo se seznámit se způsobem tvorby jednotlivých souborů a vzájemně se takto inspirovat. Výstupem tohoto víkendového setkání bylo představení, na kterém vystoupili všichni zúčastnění. Fotografie z workshopů si můžete prohlédnout zde. Video zde.
Koncem dubna, konkrétně 29. 4., kdy se slaví Mezinárodní den tance, se skupiny opět setkaly při plánované třídenní prezentaci jednotlivých souborů v dráždanském divadle Projekt theatre. Pozvání přijal také vídeňský inkluzivní soubor Ich bin ok. Proty boty vystoupily ve dvou večerech spolu s pražskou skupinou Freedom a představily dvě své choreografie, a to choreografii Třikrát jinak, kde tančí Jana Bartošková, Mila Vašíčková a Bára Sochová, a dále pak choreografii Melem nejen zaráz, zaráz nejen melem s tanečníky Milanem Zemanem a Jitkou Mozorovou. Živě je na kytaru doprovázel Vladimir d´yM. Domácí soubor multifil identity zde prezentoval své  premiérové představení. Podívejte se zde na fotografie z představení.
Tato vzájemná spolupráce měla velký úspěch a skupiny se tedy dohodly, že příští rok akci zopakují. Během setkání byla také naplánováno podobné setkání, které by mělo proběhnout v červnu ve Vídni na pozvání vídeňsé skupiny Ich bin ok. 
Moc děkujeme za pozvání a za krásné a inspirativní zážitky!
 
 

Zpět

Kontakt

Kudy k nám?

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode